hovedpine rodovre

Tilbagevendende hovedpine kan opleves invaliderende for den enkelte, ofte medvirkende til et stort indtag af smertestillende medicin og reduceret livskvalitet.

Omkring 15% af den danske befolkning har haft migræne mens mere end 80% af befolkningen har haft spændingshovedpine inden for det seneste år. Mange oplever både at have migræne og spændingshovedpine. Hovedpine er ikke kun forbeholdt voksne da forekomsten af oplevet hovedpine blandt børn og unge under 20 år er omkring 58%.

Hvordan opleves spændingshovedpine?

Hovedpinen er oftest udløst af spændinger i nakkemusklerne eller skuldrene. Smerten opstår som regel i nakken og breder sig frem til panden, hvor hovedpinen tit opleves mest intens.

Årsager til spændingshovedpine

Spændingshovedpine er et symptom på noget dysfunktionelt, hvilket kan være forårsaget af mange ting:

 • Dysfunktion i kroppens ”kæder” efter et fysisk traume, operation, dysfunktionel åndedræt, fødevareallergi, muskulære spændinger, dårlig blodgennemstrømning, irritation af nerver mv.
 • Bære på børn/ amning
 • Bidefunktion/ skæren tænder
 • Nedsat syn
 • Nedsat hørelse
 • Stress
 • Spisevaner
 • Søvnvaner
 • Hormonelt ift. cyklus
 • Hovedpinemedicin
 • Miljø og omgivelser.

Osteopatisk behandling af hovedpine

Den osteopatiske behandling starter med en grundig gennemgang af kroppens historik samt nuværende livssituation for derigennem at spore sig ind på hvilken belastning kroppen udsættes for. Herefter udføres en undersøgelse af hele kroppen for derigennem af finde den evt. fysiske årsag til den tilbagevende hovedpine.

Den efterfølgende behandling er individuelt afhængig af årsagen til den enkeltes hovedpine.

Behandlingsteknikkerne består blandt andet af mobilisering, manipulation og stræk for derigennem at opnå bedst mulig blodgennemstrømning og mobilitet i vævet.

Hvad kan du forvente af behandlingen?
Den første konsultation går oftest med at få klarlagt kroppens historik og en grundig undersøgelse for derigennem at finde årsag. Ud fra dette beskrives målet for behandlingen samt en plan for denne. Efter anden konsultation kan du opleve en ændring af din hovedpine. Det kan være at du kun har brug for få konsultationer. Efter fjerde og femte konsultation evalueres forløbet.

I begyndelsen kan behandlingen først og fremmest reducere antallet samt intensiteten af de oplevede hovedpineanfald. Ved valg af et længere osteopatisk behandlingsforløb, hvor årsagen til hovedpinen behandles, kan du opleve at blive fri for din hovedpine.

Kontakt os
Hvis du vil have mere at vide om vores behandling, og om hvad vi kan gøre for dig, så skal du endelig kontakte os på telefon: 3641 4319

TIDSBESTILLING

Læs mere om vores Osteopat
Du kan se vores priser her

 

 

 

 

Du bestiller tid, ved at kontakte os på:

Telefon: 3641 4319

Telefonen er åben
Mandag – Torsdag: 08.00 - 11.30 og 12.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 11.30 og 12.00 - 14.00.

– Uden for dette tidspunkt kan der bestilles tid, men du kan opleve, at du møder en telefonsvarer.

Adresse 
Rødovre Fysioterapi & Træning 
Rødovrevej 251 
2610 Rødovre

RO sh lille

god adgang

akkrediteret

KONTAKT OS
Rødovre Fysioterapi & Træning
Rødovrevej 251, 2610 Rødovre
Telefon: 3641 4319
info@rodovrefys.dk
ÅBNINGSTID
Mandag-Torsdag:
8.00-18.00
Fredag:
8.00-15.00
TELEFONTID
Mandag-torsdag
8.00-11.30 og 12.00-15.00
Fredag
8.00-11.30 og 12.00-14.00