corona efterfoelger

Ved en osteopatisk behandling af COVID-19 senfølgerer er der fokus på de fysiske senfølger såsom: Åndenød, Muskelsmerter, Brystsmerter og Smerter i arme og ben

En lille gruppe på 5-10 procent af dem som bliver smittet med coronavirus (COVID-19), forventes at opleve senfølger. Senfølgerne blandt de 5-10 procent er meget forskellige.

Nogle senfølger har kendte årsager, mens man fortsat ikke kender årsagen til andre. Derudover er nogle af senfølgerne nemme at identificere, mens andre er mere diffuse. Endelig er der stor variation i sværhedsgraden af senfølgerne. Senfølger opstår både hos personer, der har haft et mildt sygdomsforløb, og hos dem, som har haft et alvorligt forløb med coronavirus med indlæggelse og eventuelt intensiv behandling. Senfølger ses hos både unge og gamle samt hos både personer med kroniske sygdomme og personer, som ikke fejlede noget, da de fik COVID-19.

Der eksisterer ikke en officiel definition på senfølger efter COVID-19, hverken i Danmark eller internationalt, som kan anvendes i forhold til at afgøre, hvornår der er tale om senfølger. Dog betragtes senfølger efter COVID-19 på baggrund af den nuværende viden, som fysiske og psykiske, herunder kognitive helbredsproblemer, der opstår under den primære infektion, eller i tiden umiddelbart efter, at den akutte virusinfektion er overstået, og som er relateret til behandlingen af eller infektionen med ny coronavirus, og som er vedvarende i minimum 6 uger i forlængelse af den akutte sygdom.

Osteopatisk behandling til personer med COVID-19 senfølger

Da COVID-19 stadig er en meget ny virus er der fortsat meget vi ikke ved. Dog bliver det mere og mere tydeligt at sygdommen kan skade kroppen på mange forskellige måder. Ved en osteopatisk behandling er der fokus på de fysiske senfølger såsom:

  • Åndenød
  • Muskelsmerter
  • Brystsmerter
  • Smerter i arme og ben

Da der er stor forskel på hvordan senfølgerne viser sig, vil du ved den første konsultation blive undersøgt grundigt og din krops historik klarlægges. Ud fra dette vil der blive lagt en plan for det videre forløb som ud over den manuelle behandling også kan bestå af instruktion i relevante øvelser som f.eks. åndedrætsøvelser, udholdenhedstræning, strækøvelser m.m. med fokus på de udfordringer du har.

Selve behandlingsforløbet kan være komplekst grundet de mangeartede symptomer man kan have efter en COVID-19 infektion. Derfor er det vigtigt at din behandlingsplan bliver skræddersyet til dig.

Kontakt os
Osteopatisk behandling til senfølger efter kræft er ikke kun relevant for ovennævnte to eksempler, så oplever du fysiske senfølger efter et kræftforløb, kan du kontakte os på 36414319 og høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

TIDSBESTILLING

Læs mere om vores Osteopat
Du kan se vores priser her

 

 

 

 

Du bestiller tid, ved at kontakte os på:

Telefon: 3641 4319

Telefonen er åben
Mandag – Torsdag: 08.00 - 11.30 og 12.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 11.30 og 12.00 - 14.00.

– Uden for dette tidspunkt kan der bestilles tid, men du kan opleve, at du møder en telefonsvarer.

Adresse 
Rødovre Fysioterapi & Træning 
Rødovrevej 251 
2610 Rødovre

RO sh lille

god adgang

akkrediteret

KONTAKT OS
Rødovre Fysioterapi & Træning
Rødovrevej 251, 2610 Rødovre
Telefon: 3641 4319
info@rodovrefys.dk
ÅBNINGSTID
Mandag-Torsdag:
8.00-18.00
Fredag:
8.00-15.00
TELEFONTID
Mandag-torsdag
8.00-11.30 og 12.00-15.00
Fredag
8.00-11.30 og 12.00-14.00