Rødovre Fysioterapi og Træning tilbyder fysioterapeutisk behandling og træning i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kun efter telefonisk aftale
Det er kun muligt at bestille tid telefonisk, ikke ved fysisk fremmøde.

Vores telefoner er åbne på tlf. 3641 4319. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en tid eller har spørgsmål. Du er også velkommen til at sende os en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Huskeråd inden fremmøde
Vi skal fortsat passe godt på hinanden og undgå smittespredning. Derfor er her en række vigtige huskeråd inden fremmøde på klinikken

 • Hvis du er syg (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, åndenød) så bliv hjemme og ring til klinikken, så finder vi en løsning derfra.
 • Tilstræb at komme præcist til din aftalte tid, hvis vejret tillader det så vent gerne uden for klinikken, fysioterapeuten vil kalde dig ind. I venteværelset har vi placeret stolene i god afstand til hinanden.
 • Husk at spritte hænder af ude foran klinikken samt inden- og efter behandling. Vi har opstillet håndsprit overalt på klinikken.

Behandlingstilbud
Vores fysioterapeuter har specialviden i at hjælpe patienter med problemer i bl.a. muskler, led og knogler. Problemerne kan være akut opstået såsom hold i nakken eller ryggen men vi behandler også kroniske tilstande der generet over længere tid. Har du behov for genoptræning efter en operation eller sygdom eller lider du af en kronisk lidelse såsom parkinson eller sclerose, kan vi også hjælpe dig.

Tilskudsmuligheder

Har du en lægehenvisning kan du få tilskud til fysioterapibehandling.

Se priser og tilskudsmuligheder her

Hvis du har en varig lidelse i form af et svært handicap eller en funktionsnedsættelse som følge af fremadskridende sygdom, kan du efter lægehenvisning få gratis fysioterapi. Det er dog en forudsætning, at din sygdom/lidelse står opført på en liste fra sundhedsstyrelsen, hvis du skal have gratis fysioterapi.

Sikker klinik

Vi har bl.a. iværksat følgende tiltag for at nedsætte smitterisikoen på klinikken:

 • Information ved bookning af konsultation mv. i forhold til ikke at fremmøde ved symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen). Ligeledes informationer på indgangsdør til klinik mv.
 • Vi sikre os at alle borgere ved ankomst til klinikken udspørges om symptomer på COVID-19. Der er håndsprit tilgængeligt både uden for klinikken samt i venteværelse og behandlingslokale. Alle patienter opfordres til at spritter hænder af ved ankomst til klinikken samt inden – og efter behandling.
 • Vi har minimeret risikoen for smittespredning i venteværelse mv. ved bl.a. at sørge for minimum én meters afstand mellem siddepladser og har fjernet aviser, blade, pjecer mm.
 • Vi har fokus på hyppig og grundig rengøring herunder bl.a. daglig rengøring af dørhåndtag og andre kontaktflader.
 • Vores træningsmaskiner desinficeres efter hver brug.
 • Vi planlægger fysioterapeuternes dag med færre fremmøde-tider (”booke med luft imellem”) så antallet af patienter i venteværelset på samme tid mindskes.
 • Vi sørger for, at alle fysiske behandlinger skal være telefonisk visiterede, og der må ikke være mulighed for uvisiteret elektronisk tidsbestilling.
 • Vi prioritere, at procedurer, der kræver tæt kontakt begrænses

 

 

Du bestiller tid, ved at kontakte os på:

Telefon: 3641 4319

TELEFONTID

Mandag – Torsdag:
08.00 - 11.30 og 12.00 - 15.00

Fredag:
08.00 - 11.30 og 12.00 - 14.00.

– Uden for dette tidspunkt kan der bestilles tid, men du kan opleve, at du møder en telefonsvarer.

ADRESSE
Rødovre Fysioterapi & Træning
Rødovrevej 251
2610 Rødovre

god adgang

akkrediteret

KONTAKT OS
Rødovre Fysioterapi & Træning
Rødovrevej 251, 2610 Rødovre
Telefon: 3641 4319
info@rodovrefys.dk
ÅBNINGSTID
Mandag-Torsdag:
8.00-18.00
Fredag:
8.00-15.00
TELEFONTID
Mandag-torsdag
8.00-11.30 og 12.00-15.00
Fredag
8.00-11.30 og 12.00-14.00